2007/05/10

> Berria: Homofobia > CATALUNYA: ES MANTE LA CONCENTRACIO CONTRA EL CANTAT BEENIE MAN

  • Es manté la concentració contra el cantant Beenie Man
  • Suspensió del concert de Beenie Man
  • FAGC, 2007-05-10

Malgrat les actituds reaccionàries i/o innocents d'una part del col·lectiu GLTB de Catalunya i dels interessos comercials davant provocacions de mort.


El Col·lectiu Gai de Barcelona, el Front d'Alliberament Gai de Catalunya i la Comissió Unitària 28 de Juny (més de 30 grups d'arreu de Catalunya) mantenen la Convocatòria de Concentració pel dia 10 de maig a les 20,30h, davant la Sala Apolo de Barcelona amb motiu de l'actuació del cantant homòfob, Beenie Man. LA DIGNITAT I LA VIDA NO ES NEGOCIEN!!! No volem cantants homòfobs!!!! Prou impunitat a la incitació a l'assassinat de lesbianes i gais


  • Dijous 10 de maig a les 20,30h
  • Concentració davant de la Sala Apolo; Nou de la Rambla, 113 - Barcelona


Algunes de les lletres d'aquest "cantant": "penjar les lesbianes amb una corda llarga" - "Somio amb una nova Jamaica, veniu a executar a tots els gais" - "Hi ha nois disposats a anar a la presó per matar marietes dolentes, cremem marietes i sodomites i tots criden: això està bé". Us hi esperem! Què passaria si en comptes de "gais-lesbianes" demanés la mort dels catalans, de les dones en general o de qualsevol altre sector de la societat?

No comments: